+420 737 820 357 VIP - online kurzy Jak získat SketchUp Knihy Textury LayOut Školení Renderování Nářezový plán DATABANKY Seznam kapitol Kontakt ......


Vizualizace

Proč tvořit vizualizace pomocí pluginu Render[in]




Stručný obsah:
– Rychlá tvorba vizualizace pomocí Render[in]
– Ukázky vizualizací vytvořené pomocí Render[in]
Online kurz jak si nakreslit interiér ve SketchUpu


Pokud pracujeme s programem SketchUp a chceme vytvořený návrh prezentovat zákazníkovi ve vizualizaci, máme pro tuto možnost několik >> řešení <<


Rychlá tvorba vizualizace pomocí Render[in]

Já se zde zaměřím na tvorbu vizualizace pomocí pluginu Render[in]. Sám jsem si tento způsob vizualizace oblíbil, protože mi přijde v celku jednoduchý a rychlý.

Pracujeme v samotném prostředí SketchUpu, a proto není potřeba vytvořený model importovat do nějakého dalšího programu (softwaru).

Oficiální webové stránky pro Render[in] najdeme zde:
>> www.renderin.com <<

Co se týká náročnosti na pochopení (abychom mohli samostatně tvořit vlastní vizualizace) patří tento plugin spíše k jednoduchým. Po seznámení s prostředím a pochopení základních pravidel můžeme samostatně pracovat na své první vizualizaci.



Render[in] – je produktem stejné firmy, která vyvíjí i Artlantis. Přirovnal bych to asi takto, Atlantis je vlajková loď této firmy a Render[in] využívá stejný systém pro tvorbu vizualizace s tím, že je  ochuzen o možnost tvorby animace a spoustu dalších nástrojů. Další rozdíl je v tom, že Artlantis je samostatný program zatím co Render[in] je plugin určený pro Sketchup.

Ukázky vizualizací vytvořené pomocí Render[in]

Další ukázky vizualizace je možné vidět na webu: https://interiery-exteriery.cz/interiery/3d-navrhy/

Online kurz

Celý online kurz jak si nakreslit interiér ve SketchUpu

Další návody pro SketchUp:
Seznam všech kapitol najdete po kliknutí zde …

[spider_facebook id=”1″]

Radek Rýznar

Nejprve jsem SketchUp začal studovat pro vlastní používání a to zejména pro kreslení interiérů. Pak jsem začal o SketchUpu psát různé rady a tipy. Po nějakém čase jsem se rozhodl vytvořit online video-návody tohoto programu a toto je výsledek ... :) .

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

+420 737 820 357 VIP DATABANKY Knihy Textury Renderování Nářezový plán Kontakt
Share via
Copy link