+420 737 820 357 VIP - online kurzy Jak získat SketchUp Knihy Textury LayOut Školení Renderování Nářezový plán DATABANKY Seznam kapitol Kontakt ......


Uživatele programu SketchUp

Pavel Cvejn – návrhy bytů, kanceláří a společenských prostor

Stručný obsah:
– Něco o sobě (Pavel Cvejn)
– Ukázky návrhů

Něco o sobě

Něco o mně – navrhováním interiérů se profesionálně věnuji od roku 1989. Již před několika lety jsem začínal návrhy tvořit pomocí klasického prkna a postupem času jsem přešel k modernějšímu způsobu  s využitím počítače. Mým prvním programem byl 2D Drafix CAD.

Zde jsem poprvé mohl ocenit velkou výhodu počítače oproti klasickému prknu při provedení libovolné změny. Nebylo nutné vše překreslit, ale provedl jsem změnu pouze v určité části návrhu. Po určitém čase jsem přešel na program 3D Arcon a následně k samotnému SketchUp.

SketchUp používám mnoho roků. Tento program mě, tak nějak dostal svoji jednoduchostí a zkrátka jsem podlehl kouzlu tohoto programu pro 3D a jeho vizualizace. Hlavně si zde mohu tvořit jednotlivé kusy nábytku – jsem puntičkář ohledně konstrukcí. Vše co navrhnu se dá i truhlářsky vyrobit. Pracuji ve verzi PRO pro kterou jsem si koupil licenci takže pracuji na profesionální úrovni … 🙂 .

Jsem schopen navrhnout interiér tak i exteriér. Zahrady mě pro navrhování moc neoslovují a proto se jim vlastně ani nevěnuji. Jsem profesionál a navrhováním se živím – alespoň se snažím.

Ukázky návrhů

BYT

KENCELÁŘ

OSTATNÍ

Další návody pro SketchUp:
>> Další ukázky od uživatelů programu SketchUp <<
Seznam všech kapitol najdete po kliknutí zde

Radek Rýznar

Nejprve jsem SketchUp začal studovat pro vlastní používání a to zejména pro kreslení interiérů. Pak jsem začal o SketchUpu psát různé rady a tipy. Po nějakém čase jsem se rozhodl vytvořit online video-návody tohoto programu a toto je výsledek ... :) .

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

+420 737 820 357 VIP DATABANKY Knihy Textury Renderování Nářezový plán Kontakt
Share via
Copy link