+420 737 820 357 VIP - online kurzy Jak získat SketchUp Knihy Textury LayOut Školení Renderování Nářezový plán DATABANKY Seznam kapitol Kontakt ......


Kreslíme interiér

Navrhni si kuchyň sám v programu SketchUp

Obsah:
Video – kreslíme kuchyň ve SketchUpu jednoduchým kreslením
Online kurz jak si nakreslit interiér ve SketchUpu
– Získejte skříňky ZDARMA

Stavíte nový dům, opravujete starší nebo pouze rekonstruujete kuchyň. Ve všech těchto případech je vhodné něž se pustíte do díla znát dispozici vaší nové kuchyně. Tím mám namysli určit kde bude lednice, mikrovlnná a vestavěná trouba (sporák), odsavač, dřez popřípadě myčka a koš. 

Dále je vhodné si určit výšku pracovní desky a od jaké výšky směrem nahoru budou umístěny horní skříňky. Také si potřebujeme ujasnit samotnou výšky horních skříněk. Pokud si určíme výše popsané parametry zbývá nám pouze jediný krok a to je určit elektroinstalaci.

Elektroinstalace je určení přesné polohy pro vodu a odpad (u dřezu a myčky). Dále také rozmístění všech zásuvek pro jednotlivé spotřebiče.

Všechny výše popsané parametry lze jednoduše získat ze stávající kuchyně nebo z jakékoliv jiné kuchyně. Nyní se můžeme pustit do samotného návrhu vlastní kuchyně. Výhoda vlastního návrhu kuchyně bude především v její originalitě. Uplatníte zde vlastní kreativitu a nápady.

Podle mého názoru hlavní výhodou je zhmotnění své představy jak má vypadat vaše nová kuchyň, což velice zkrátí vaši následnou konzultaci s odborníkem. Vy mu donesete vlastní představu a on na základě ní může dále pracovat.

Video – kreslíme kuchyň ve SketchUpu jednoduchým kreslením

Online kurz

Celý online kurz jak si nakreslit interiér ve SketchUpu

SketchUp můžeme stáhnout zde …

Program (software) pro vytvoření vlastního návrhu kuchyně bych doporučil SketchUp.

Tento program lze využít nejen pro kuchyně, ale také pro jakékoliv jiné návrhy například zahrad,  kompletních interiérů nebo i ve strojírenství či modelářství. Pro inspiraci, jak jednoduše je možné navrhnout kuchyň, se můžete podívat na níže ukázkové video.

Po vytvoření samotného návrhu kuchyně je možné vytvořit základní vizualizaci, která je součástí tohoto programu ve free verzi. Následně toto zobrazení je možné uložit do JPG obrázku, s kterým pak následně můžeme dále pracovat.

Získejte skříňky ZDARMA

1) Zadejte níže do formuláře jméno, email a kód (ochrana proti robotům).
2) Dále klikněte na tlačítko: ▶️ Chci stáhnout symboly skříněk ZDARMA ◀️.
3) Následně pro stažení pokračujte podle zobrazeného postupu.

SU_SYMBOLY_v2_logo_pro_post

Váš kontakt je v bezpečí, respektujeme ochranu osobních údajů.

Další návody pro SketchUp:
Seznam všech kapitol najdete po kliknutí zde ...

Radek Rýznar

Nejprve jsem SketchUp začal studovat pro vlastní používání a to zejména pro kreslení interiérů. Pak jsem začal o SketchUpu psát různé rady a tipy. Po nějakém čase jsem se rozhodl vytvořit online video-návody tohoto programu a toto je výsledek ... :) .

Jeden myslel na “Navrhni si kuchyň sám v programu SketchUp

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

+420 737 820 357 VIP DATABANKY Knihy Textury Renderování Nářezový plán Kontakt
Share via
Copy link