+420 737 820 357 VIP - online kurzy Jak získat SketchUp Knihy Textury LayOut Školení Renderování Nářezový plán DATABANKY Seznam kapitol Kontakt ......


Uživatele programu SketchUp

Petr Molek – reálné vizualizace ve SketchUp-u




Stručný obsah:
– Rozhovor – jaký program pan Molek používá
– Ukázky návrhů (v programu SketchUp a plugin Render-in)

Rozhovor

Co o sobě říci? Jsem zapálený do navrhování bytových i nebytových interiérů a to už bude něco přes pět let. Rád se věnuji i produktovému designu, protože pro mě je ideální kombinací navrhnout interiér a do něj zakomponovat originální designový solitér. Žiju tím, stále o tom přemýšlím a o navrhování se mi i zdá. Ale nevadí mi to, protože to co dělám, je mi nejen prací, ale i koníčkem a doufám, že to tak zůstane i nadále.

V předchozích letech jsem byl zaměstnán jako bytový designer u předního českého výrobce kuchyní, no a když přišel čas se osamostatnit, rozhodoval jsem se jaký software používat v budoucnu k navrhování.

Hledal jsem něco pokud možno levného nebo nejlépe zadarmo, jelikož v začátcích podnikání většinou nedisponujete horentními částkami, které by jste rádi nalili do nového softwaru.

Odkaz na web: www.ockodesign.cz

Potom mi při jednom z našich rozhovorů Radek doporučil SketchUp a tento program “byla moje jasná volba“ :). Všem jej doporučuji vyzkoušet! Základy mě naučil během chvíle. Nyní už v něm kreslím něco přes rok a neměnil bych. V předchozích letech jsem pracoval s několika programy (DataCAD cca 2 roky, TurboCAD cca 5 let), takže mohu porovnávat rychlost, intuitivnost, poměr ceny a výkonu. Respektive program zadarmo a velký výkon :).



Ukázky návrhů (v programu SketchUp a plugin Render-in)

KUCHYŇ

INTERIÉR

KOUPELNA


Další návody pro SketchUp:
>> Další ukázky od uživatelů programu SketchUp <<
Seznam všech kapitol najdete po kliknutí zde


Radek Rýznar

Nejprve jsem SketchUp začal studovat pro vlastní používání a to zejména pro kreslení interiérů. Pak jsem začal o SketchUpu psát různé rady a tipy. Po nějakém čase jsem se rozhodl vytvořit online video-návody tohoto programu a toto je výsledek ... :) .

Leave a Reply

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

+420 737 820 357 VIP DATABANKY Knihy Textury Renderování Nářezový plán Kontakt
Share via
Copy link